Руският външен министър Сергей Лавров обвини САЩ в неспособност да преговарят,

...
Руският външен министър Сергей Лавров обвини САЩ в неспособност да преговарят,
Коментари Харесай

Лавров обвини САЩ в неспособност да преговарят

Руският външен министър  Сергей Лавров упрекна Съединени американски щати в некадърност да договарят, осведомят съветски медии, представени от news.bg 

Лавров има вяра, че американският метод към нуклеарни въпроси , такива като иранската нуклеарна договорка и нуклеарната стратегия на КНДР , само влошават съществуващите международни проблеми.

Загубата на взаимно доверие предизвиква надълбоко безпокойствие...За страдание тези отрицателни трендове единствено са изостряни от решенията на Съединени американски щати за Иран и КНДР , разясни той.

Според него решението на Вашингтон за Иран демонстрира, че на  Съединени американски щати не може да се разчита и отсам няма причина за КНДР да договаря с тях.

В същото време Сергей Лавров определи поведението на Пхенян като провокативно.

" Не извинявам Пхенян. Пхенян работи провокативно, безсрамно нарушава резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", разясни той.

" Въпреки русофобските настроения в избрана част от елитите на Запад ние постоянно сме открити за заслужено взаимоотношение със Съединени американски щати , Европейски Съюз и НАТО ", сподели Лавров на Световния фестивал на младежите и студентите в Сочи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР